ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα


Για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή παιδιών στα 25 τμήματα του Συλλόγου μας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή κατατέθηκε στη Διεύθυνση αθλητισμού η πρώτη δόση αιτήσεων για τα τμήματα αθλητισμού με 130 αιτήσεις. Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για τα τμήματα αθλητισμού έχουν ξεπεράσει τις 160. Μαζί με τα τμήματα ζωγραφικής, θεάτρου, ρομποτικής και κατασκευών τα παιδιά ξεπερνούν τα 200 στα 25 τμήματα, ενώ πάνω από 300 είναι οι συμμετοχές καθώς τα περισσότερα παιδιά έχουν δηλώσει πάνω από μια δραστηριότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους παραδοσιακούς χορούς θα ξεπεράσουμε τις 90 συμμετοχές. Και όλα αυτά χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών μας.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους γυμναστές και το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αθλητισμού Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη για την άψογη συνεργασία και ειδικά για τη φετινή διοργάνωση των προγραμμάτων, καθώς έγινε πράξη ένα διαχρονικό αίτημα του Συλλόγου μας τα τμήματα να ξεκινούν έγκαιρα μέσα στον Οκτώβρη και όχι τον Νοέμβρη όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές και των υπόλοιπων τμημάτων που πραγματικά δίνουν την ψυχή τους για τα παιδιά μας.
Παρακαλούμε τους γονείς που δεν έχουν φέρει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα τμήματα αθλητισμού να το πράξουν άμεσα γιατί τα παιδιά θα αποκλειστούν από τα τμήματα.